درخواست هیچ افزایش قیمتی تا پایان سال در ستاد تنظیم بازار بررسی نخواهد شد-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

درخواست هیچ افزایش قیمتی تا پایان سال در ستاد تنظیم بازار بررسی نخواهد شد

معاون اول گفت: تا پایان سال درخواست هیچ افزایش قیمتی در ستاد تنظیم بازار بررسی نخواهد شد و دستگاه‌های ذی‌ربط با اهتمام بیشتری در این حوزه عمل نمایند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۲۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 19
کد خبر: ۱۱۸۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر جلسه ستاد تنظیم بازار ظهر امروز(چهارشنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

وی در این جلسه با تاکید بر اینکه باید اقدامات انجام شده ستاد تنظیم بازار برای فراوانی اقلام، ثبات بازار و جلوگیری از گرانی‌ها تا پایان سال جاری و به ویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان به صورت ویژه‌تر ادامه یابد تا شاهد هیچ‌گونه افزایش قیمت و گرانی در کالاهای هدف و اقلام اساسی و نیازهای مردم وجود نداشته باشد، گفت: با تلاش‌ها و اقدامات دولت علاوه بر تامین اقلام اساسی مورد نیاز مردم در مرحله‌ای هستیم که می‌توانیم تبدیل به صادرکننده و تأمین‌کننده نیازهای کشورهای همسایه شویم.

معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: تا پایان سال درخواست هیچ افزایش قیمتی در ستاد تنظیم بازار بررسی نخواهد شد و دستگاه‌های ذی‌ربط با اهتمام بیشتری در این حوزه عمل نمایند.

 مخبر همچنین با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی شبکه توزیع و خدمات در بخش‌های مختلف تصریح کرد: هوشمندسازی تنها راه مبارزه با فساد، شفافیت اطلاعات و قطع شدن واسطه‌گری در کشور است.

در این جلسه که وزرای صمت، جهاد کشاورزی، دادگستری، راه و شهرسازی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، سخنگوی دولت و شهردار تهران حضور داشتند، وزارت راه گزارشی از وضع موجود و نیازمندی‌های بخش خدمات حمل بار برون‌شهری و همچنین اقدامات و سیاست‌های حمایتی اتخاذ شده در کارگروه پایش وضعیت حمل و نقل کشور ارائه کرد.

همچنین در ادامه جلسه در راستای حمایت و حل مشکلات کامیون‌داران و شرکت‌های حمل و نقل جاده‌ای مقرر شد سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های لازم در جهت تامین و توزیع لوازم یدکی، روغن موتور دیزلی با قیمت کارخانه، تامین لاستیک سنگین و نیمه سنگین با کیفیت و قیمت مصوب و تسهیل و تسریع در نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای کشور اتخاذ شود.

شهرداری تهران نیز در این جلسه گزارشی از نرخ خدمات، ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی و مدل‌های فعلی و پیشنهادی در قیمت‌گذاری حمل و نقل درون‌شهری و جابجایی مسافر در بخش‌های مختلف مترو، اتوبوس و تاکسی ارائه کرد.

همچنین وزارت جهاد کشاورزی گزارشی از آخرین اقدامات در حوزه شبکه هوشمند تجاری‌سازی کشاورزی و آماری از چگونگی توزیع هوشمند کالاهای اساسی موردنیاز مردم را به اطلاع اعضا رساند.

در این جلسه مقرر شد با افزایش ظرفیت شبکه توزیع هوشمند و همچنین مراکز و میادین میوه و تره بار تا پایان سال جاری اقلام مورد نیاز مردم در سریع‌ترین زمان و آسان‌ترین راه به دست مردم برسد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده